Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu
Raiu Natalia

Raiu Natalia

Obstetrică și ginecologie

Competențe:
  • ​Supravegherea sarcinii
  • Chirurgie ginecologică laparoscopică/histeroscopică
  • Endocrinologie reproductivă și infertilitate
Studii:

2005-2009: Rezidențiat în obstetrică și ginecologie, USMF “Nicolae Testemiţanu”, Chişinău, Republica Moldova
1999-2005: Facultatea de medicină generală, USMF “Nicolae Testemiţanu”, Chişinău, Republica Moldova

Experiență profesională:

2011-prezent: Medic obstetrician-ginecolog, Spitalul Internațional Medpark, Chișinău, Republica Moldova
2009-2011: Medic obstetrician-ginecolog, Spitalul Clinic Municipal Nr. 1, Chişinău, Republica Moldova

Membru al: 

Asociaţiei de Obstetrică şi Ginecologie din Moldova

Limbi cunoscute:

Româna, rusa, franceza

Micuțul Vlăduț

După patru ani de infertilitate, dar cu o dorință nesăbuită de a avea copii, viitorii părinți au decis să ceară ajutorul echipei FIV Medpark. Așa au ajuns să o cunoască pe Dr. Victoria Ghimpu, cu ajutorul căreia s-a produs minunea. Iar așa cum lucrurile frumoase se pot face într-o echipă unită, asupra cazului a muncit și Dr. Natalia Raiu, medic obstetrician-ginecolog.Ne doream să devenim părinți, dar dacă e să fiu sinceră ezitam să cred cu adevărat. Venind la Medpark am întâlnit doctori cu inimă mare, profesioniști care au știut să mă ghideze. Vreau să le mulțumesc tuturor celor implicați: doamnei Victoria Ghimpu, care ne-a susținut și a făcut posibilă realizarea minunii, echipei de fertilizare, doamnei Natalia Raiu care a avut grijă să-mi monitorizeze sarcina. Apoi pe lume a apărut Vlad. 3,160 kg și 48 cm, cele mai frumoase dimensiuni din lume.Cu drag și recunoștință pentru tot ce faceți! Vă mulțumim!

Citește opinia
Familia micuței Doriana

De 4 luni sunt cei mai fericiți și împliniți părinți! "Nu găsim cuvinte să mulțumim echipei FIV Medpark și medicilor care ne-au împlinit visul cel mare, dr. Victoria Ghimpu - medic reproductolog și dr. Natalia Raiu - medic obstetrician-ginecolog, care ne-a asistat nașterea tot la Medpark. Vă dorim multă sănătate și cât mai multe familii fericite și împlinite cum suntem noi!

Citește opinia
Ilieș Elena

Mai frumoase emoții decât cele care vin odată cu nașterea unui pui de om, nu există! Mai frumoasă faptă decât cea de a da viață unui om, nu există!Aduc cele mai frumoase gânduri de mulțumire, recunoștință și respect pentru dna Natalia Raiu , cea care l-a ajutat pe micuțul Adrian Ilies să vină pe lume, cea care prin atitudinea și profesionalismul său m-a încurajat și m-a susținut pe parcursul frumoasei perioade de 9 luni. Datorită dumneaei am avut o naștere care mi-a lăsat doar emoții pozitive și amintiri de neuitat!La fel adresez gânduri și mesaje de recunoștință și mulțumire pentru întreaga echipă a maternității Medpark!Sunteți minunați, dragii mei colegi! Vă mulțumesc!

Citește opinia
Olesea B.

Am născut o fetiță la doamna Natalia, mulțumim mult, sunteți o doamnă cu suflet mare, m-am simțit în siguranță avându-vă alături în acele momente.​18.12.2017

Citește opinia