Please turn the device into
portrait mode
https://medpark.md/en
Find a doctor Make an appointment Find a service

OPINIE MEDICALĂ GRATUITĂ – de la specialiști de talie internațională în oncologie

Oncology / Health without borders
01 Feb, 2019

Sorry, this entry is only available For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the default language of this site. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Pentru susținerea pacientilor diagnosticați cu cancer (esofag, stomac, pancreas, ficat, colon) Spitalul Internațional Medpark a invitat specialiști de talie internațională în oncologie Profesor Oncolog dr. Seref Komurcu si Profesor Chirurgie dr. H.Koray Topgul, care vor oferi consultații gratuite pentru pacientii care vor sa afle o a doua opinie medicala privind tactica de tratament și investigații.

  • Data: 13 Februarie 2019

  • Adresa: Andrei Doga 24

Programările pentru a 2-a opinie medicală se efectuează în limita locurilor disponibile la numar de contact: 076 00 00 12.

Pacienții se vor prezenta cu urmatoarele documente:

  • epicriza medicala care confirma diagnosticul,

  • concluzii CT/ RMN/ Pet-CT/ gastro-colonoscopie

  • rezultat biopsie cu examen histopatologic.

Consultațiile gratuite de la specialisti de talie internațională sunt parte a programului Medpark „Sanatate fără hotare – tratamentul cazurilor grave” în care oferim asistență medicală complexă de cea mai înaltă calitate din momentul identificării problemei de sănătate până la finalizarea cu succes a tratamentelor complicate, inclusiv monitorizarea post-tratament ]n țară și peste hotare.

Primul acord de colaborare a fost semnat cu „Anadolu Medical Center”, afiliată spitalului american de top John Hopkins – centru de excelență în sănătate, care ocupa locul 4 la nivel global în topul spitalelor cu cea mai avansată tehnologie în radioterapia oncologică, medicina nucleară, transplantul de maduvă, chirurgia robotică etc.

Nu există hotare pentru sănătate