Please turn the device into
portrait mode
https://medpark.md/en
Find a doctor Make an appointment Find a service

Corporate health programs

Oferte corporative de sănătate – pentru un mediu corporativ sănătos şi motivant

Pentru a avea grijă de angajaţii săi, companiile din țara noastră aleg serviciile Medpark.

Prin calitatea la standarde internaționale, atitudinea profesionistă, acțiunile prompte, diagnosticarea și tratarea corectă a pacienților vă asigurăm că angajații dumneavoastră și familiile lor sunt pe mâini bune.

3 motive pentru a alege ofertele noastre în calitate de angajator
 • Creşterea productivităţii. Accesul la serviciile de calitate oferite de Medpark poate reduce semnificativ numărul de îmbolnăviri şi de concedii medicale. În plus, grija și preocuparea pe care o manifestă angajatorul influențează în mod direct calitatea muncii și implicarea angajaților în procesul de dezvoltare al companiei.
 • Loializarea angajaţilor cheie. Asigurare voluntară de sănătate reprezintă un instrument valoros pentru reținerea angajaților-cheie, iar fluxul de personal şi cheltuielile aferente se vor reduce.
 • Avantaje fiscale. Conform legislației fiscale în vigoare, cheltuielile companiei pentru asigurarea facultativă de sănătate a angajaților sunt deductibile din venitul impozabil, astfel costurile programului se reduc în mod considerabil.
Soluțiile pe care le oferim companiilor

1. Controale medicale complete pentru angajați

Compania poate alege din lista completă de controale (checkupuri) existente în portofoliul nostru, fie poate solicita pachete individuale, create conform necesităţilor în servicii medicale.

În cazul unui control medical pentru angajaţi, Medpark îşi poate oferi suportul în gestionarea procesul organizaţional: programări, invitaţii, monitorizare a cheltuielilor fixate pe subconturi dedicate fiecărui angajat în parte.

Controale standardizate, conform ofertei curente Medpark, fiind selectate în conformitate cu standardele medicale internaţionale de profilaxie și diagnosticare. Pachetele includ teste specifice și analize performante, precum și consultaţiile medicilor specialiști.

Controale dedicate întreprinderilor: Check-up Corporate Express (control general) şi Check-up Corporate Vision (control general cu accent pe oftalmologie).

Controale individualizate adaptate necesităţilor companiei. Ne adaptăm uşor la necesităţile specifice companiei dumneavoastră şi venim cu soluţii personalizate.

2. Deservirea în cadrul unui buget dedicat pentru sănătate, distribuit şi monitorizat pe fiecare angajat în parte. pot fi utilizat pe servicii exacte la alegerea companiei sau pot fi utilizate la decizia angajatului.

3.Certificate valorice pentru servicii medicale. Certificatele sunt transmisibile, pot fi utilizate la discreția pacientului pentru orice serviciu Medpark. Au termen de valabilitate un an și pot fi emise pe diferite sume la solicitarea clientului.

4. Asigurările corporative facultative de sănătate, în parteneriat cu companii specializate

Programele de asigurare facultativă se adresează clienţilor corporativi, care investesc în siguranţa şi motivarea angajaţilor, oferindu-le acestora beneficiul de a avea o asigurare de sănătate privată.

Medpark a creat programe de asigurări facultative de sănătate: dezvoltate în baza condiţiilor de asigurare medicală voluntară ale companiilor Donaris Group” SA, Asterra Grup, GraweCarat şi alte companii. Aceste asigurări includ servicii medicale complete de diagnostic şi tratament (imagistică medicală, analize de laborator, intervenţii chirurgicale, spitalizare etc).

Asigurările facultative completează poliţa obligatorie de sănătate şi oferă clienţilor o serie de avantaje si servicii cu acoperire 24 de ore din 24, ce pot fi adaptate si personalizate conform nevoilor fiecăruia.

5 motive pentru a alege asigurările Medpark în calitate de angajat
 • Servicii medicale de calitate. Beneficiarii au la dispoziţie servicii medicale complete, la standarde inetrnaţionale (de la consultaţii de specialitate şi investigaţii de imagistică şi laborator, la intervenţii chirurgicale complexe şi asistenţă în regim de urgenţă).
 • Fără birocraţie. Pacientul asigurat este consultat direct de specialişti, fără a fi nevoit să obțină bilet de trimitere sau extrase de la medicul de familie și fără limitarea perioadei de tratament. În plus, sunt excluse cozile și perioadele îndelungate de așteptare. Policlinica Medprak funcţioneaza în baza programărilor la consultaţii.
 • Fără costuri suplimentare. Costurile medicamentelor utilizate în tratamentul de ambulatoriu şi spitalicesc prevăzut de programele de asigurare, dar și costul medicamentelor prescrise pentru administrare la domiciliul pacientului sunt acoperite în limitele stipulate de programul accesat.
 • Asistenţă medicală non stop. Pacientul asigurat poate accesa serviciile stipulate în asigurare la orice oră, 24 din 24, 7 zile din 7.
 • Sănătate pentru întreaga familie. Membrii familiilor angajaţilor (soţul, soţia, copiii şi părinţii, indiferent de vârstă) pot beneficia de asigurarea facultativă la aceleași prețuri avantajoase, negociate pentru compania asigurată.
Pachete corporative de sănătate
 • Control medical “Corporativ Express”

Program de evaluare completă a stării de sănătate, cu rezultate în aceeași zi, ce include:

– Analiza generală a sângelui (18 parametri)
– Analiza generală a urinei (18 parametri)
– Colesterolul seric
– Glucoza serică
– Radiografia cutiei toracice
– ​Ecografia organelor abdominale + rinichi
– Electrocardiograma
– Consultația medicului internist

Ofertă specială: 1390 MDL 

 • Control medical „Express Vision”

– Consultația medicului internist
– Analiza generală a sângelui
– ​Analiza generală a urinei
– Colesterolul seric
– Glucoza serică
– Electrocardiograma
– Radiografia cutiei toracice
​- Ecografia organelor abdominale + rinichi
– Consultația medicului oftalmolog, inclusiv: testarea acuității vizuale, refractometria, biomicroscopia, retinoscopie fara midriaza, tonometria

Ofertă specială: 1990 MDL

 • Control medical „Corporativ femei”

– Analiza generală a sângelui, inclusiv VSH ( 29 parametri)
– Analiza generală a urinei (26 parametri)
– Ecografia glandei mamare
– Ecografia glandei tiroide
– Ecografia transvaginală/abdominală a organelor bazinului mic
– Ecografia organelor abdominale +rinichi
– Consultație medic ginecolog
– Consultație medic neurolog
– Consultație medic cardiolog
– Consultație medic internist
– Consultație medic oftalmolog
– Electrocardiograma (ECG) 12 derivaţii în repaus
– Examen citologic Babes-Papanicolaou în mediu lichid

Ofertă specială: 3300 MDL

 • Control medical „Corporativ bărbați”

– Analiza generală a sângelui, inclusiv VSH ( 29 parametri)
– Analiza generală a urinei (26 parametri)
– Ecografia glandei tiroide
– Ecografia bazinul mic
– Ecografia organelor abdominale +rinichi
– Ecografia transrectală a prostatei
– Consultație medic urolog
– Consultație medic neurolog
– Consultație medic cardiolog
– Consultație medic internist
– Consultație medic oftalmolog
– Electrocardiograma (ECG) 12 derivaţii în repaus

Ofertă specială: 2700 MDL

Contactează-ne acum pentru a afla mai multe detalii despre ofertele corporative Medpark, la (+373) 79 776 575.