Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Implanturi de ultimă generație la Medpark pentru modelarea formei și mărimii sânilor

Chirurgie estetică, plastică şi reparatorie
24 sep, 2019

Chirurgii plasticieni Medpark utilizează doar implanturi mamare de ultimă generaţie, care pot fi păstrate pentru tot restul vieţii, fără riscuri pentru sănătate sau o eventuală sarcină, alăptare.

Implanturile cu gel siliconic marca Mentor pentru augmentare și reconstructie mamară sunt produse în SUA și au fost certificate la nivel internațional de către FDA (Agenţia Federală pentru Hrană şi Medicamente a Statelor Unite). Compania este recunoscută ca lider mondial în productia de implanturi cu silicon.

În prezent peste 5 din cele 10 milioane de femei din întreaga lume, care au apelat la augmentarea mamară, au anume acest tip de implanturi.

Implanturile se realizează cu ajutorul unui material de umplere cu Memory gel patentat. Siliconul respectiv are o memorie de formă, adică implantul își restabilește instantaneu forma anterioară după orice impact mecanic.

Calitate Premium

Implanturile utilizate la Medpark sunt considerate de tip premium. În ultimii 20 de ani peste 200.000 de paciente au fost urmărite și studiate post-operatoriu, calitatea acestor produse medicale fiind incontestabilă.

Sute de variante și forme de implanturi

Pentru că aspectul estetic este primordial, implanturile mamare vin într-o gamă extrem de largă. Modelul de implant este ales în funcție de dorințele pacientei, alegându-se cea mai potrivită formă (rotundă sau anatomică), proiecție și textură.

De ce să alegi Chirurgia Plastică Medpark:
  • Echipă internațională de chirurgi: Dr. Ercan Karacaoglu, Dr. Iulian Balan, Dr. Andrei Petakh
  • Medici cu experiență foarte vastă în domeniul chirurgiei plastice, care sunt la curent cu cele mai actuale tehnici
  • Săli chirurgicale ultramoderne, dotate cu echipamente performante
  • Utilizarea consumabilelor, implanturilor și medicamentelor de cea mai înaltă calitate
  • Efectuarea intervențiilor conform standardelor internaționale
  • Siguranța și calitatea actului medical sunt garantate de acreditarea Joint Commission International – cea mai înaltă acreditare la nivel mondial în acest sens.

Pentru mai multe informații despre intervențiile chirurgicale efectuate la Medpark accesează Chirurgie estetică, plastică și reparatorie.
Programează-te acum pentru o consultație la Chirurgul Plastician Medpark Iulian Balan la tel. (+373) 22 40 00 40.