Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Avantaje ale Fertilizării In Vitro

Fertilizare in vitro
14 iun, 2017

​Fertilizarea In Vitro este cel mai eficient mod de a depăşi infertilitatea.

Avantaje ale Fertilizării In Vitro:

– FIV-ul ajută multe cupluri care nu pot să conceapă un copil prin alte metode și au probleme de fertilitate.

– În cazul blocajului trompelor uterine, FIV este cea mai bună oportunitate de a avea un copil folosind propriile ovule.

– Pacienți mai în vârstă / pacienți cu o rezervă ovariană redusă: FIV poate fi utilizat pentru a crește la maxim șansa de concepere.

– Infertilitate masculină: Cuplurile cu o problemă de infertilitate masculină vor avea o șansă mult mai mare de a concepe cu FIV decât să conceapă în mod natural. Avem o serie de tehnici de laborator pentru a facilita acest lucru, inclusiv injecția intra-citoplasmatică a spermei (ICSI). De asemenea, avem urologi și embriologi cu experiență pentru a ghida bărbații cu probleme de fertilitate.

– Infertilitate inexplicabilă: 1 din 7 cupluri are probleme de fertilitate și uneori acestea rămân nediagnosticate. După investigație acești pacienți pot beneficia de diferite metode de tratament, adaptate specific.

– Sindromul ovarului polichistic este o afecțiune comună în care există un dezechilibru hormonal care duce la cicluri menstruale neregulate. FIV s-a dovedit foarte reușit la pacienții cu această afecțiune.

– Endometrioza: Opțiunile de tratament ale infertilității asociate cu endometrioza sunt variate. Atunci când este necesar, pot fi folosite împreună cu chirurgia și tehnicile de reproducere asistată.

– FIV poate avea mai mult succes decât alte forme de tehnologie de reproducere asistată. Ratele de succes ale FIV au crescut de la an la an, datorită progreselor tehnologice.

– FIV poate ajuta la diagnosticarea problemelor de fertilizare. În unele cazuri de infertilitate inexplicabilă, ar putea exista o problemă cu fertilizarea. Cazuri precum acestea nu pot fi diagnosticate până când nu se încearcă fertilizarea în laborator.

– Embrionii neutilizați pot fi congelați pentru un ciclu ulterior de transfer.

– Embrionii pot fi utilizați pentru a examina bolile moștenite. Pentru persoanele care sunt cunoscute ca purtători de tulburări genetice, cum ar fi fibroza chistică, boala Huntington și distrofia musculară, FIV cu diagnostic genetic de preimplantare (PGD) este una dintre cele mai fiabile modalități de a se asigura că un copil conceput nu va suferi tulburări. Tehnica dată este disponibilă la FIV Medpark.

Fertilizare In Vitro Medpark oferă toată gama de soluții moderne care pot contribui la soluţionarea problemei infertilității cuplurilor.
Avem totul ca să vă spunem: Da, veți deveni părinți!