Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Consultații gratuite de la specialiști de talie internațională, pentru tratamentul Fibrilației Atriale paroxistice

Cardiologie
28 iun, 2019

Centrul Sănătatea Inimii Medpark a dezvoltat un departament specializat de Aritmologie și Electrofiziologie, care oferă pacienților cu patologie cardiacă soluții de ultimă generație în tratarea aritmiilor – proceduri minim invazive care pot pune capăt dependenței de medicamente sau pot simplifica substanțial tratamentul medicamentos.

Pe data de 6 iulie, Spitalul Internațional Medpark a invitat un specialist de talie internațională în electrofiziologia cordului – Profesorul Dr. Erdem Diker, cardiolog intervenționist, Președintele Societății de Fibrilație Atrială din Turcia, care va oferi consultații gratuite pentru pacienții selectați, în limita locurilor disponibile.

Cine poate beneficia de consultații gratuite în data de 6 iulie?

  • Pacienții diagnosticați cu Fibrilație Atrială paroxistică (fibrilație atrială ce apare și dispare brusc), care nu răspund la tratamentul medicamentos;
  • Pacienții diagnosticați cu Fibrilație Atrială paroxistică care își doresc un tratament intervențional definitiv pentru a pune capăt dependenței de medicamente.

În cazul în care diagnosticul de Fibrilație Atrială nu este confirmat, vă rugăm să consultați preventiv un medic cardiolog.

În ce constă tratamentul fibrilației atriale prin ablație?

Ablația cardiacă este o tehnică care a revoluționat tratamentul aritmiilor, fiind în prezent utilizată ca terapie de primă linie în managementul fibrilației atriale. Procedura este minim invazivă (fără incizii), se realizează cu anestezie locală (pacientul este conștient) și durează în jur de 1-2 ore. În cadrul procedurii are loc distrugerea țesuturilor care provoacă aritmia utilizând radiofrecvența (arderea) sau crioenergia (înghețarea). Pentru mai multe detalii despre intervenție, accesează linkul.

Programarea pacienților cu Fibrilație Atrială pentru Consultația Gratuită se efectuează în limita locurilor disponibile, la tel. 022 40 00 40 (24/24).