Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Medpark – gazda unui workshop de augmentare mamară cu participare internațională

Chirurgie estetică, plastică şi reparatorie
20 nov, 2019

Tehnologiile în domeniul frumuseții evoluează cu pași rapizi. Ca să fie în pas cu tot ce e nou și să ofere pacienților rezultatele dorite, chirurgii plasticieni participă în permanență la conferințe și schimburi de experiență cu colegii din alte țări.

În luna noiembrie Spitalul Internațional Medpark a fost gazda primului workshop de augmentare mamară, cu translație Live din sala de operații. Evenimentul organizat de Lider Beauty Moldova a adunat zeci de medici din țară, dar și de peste hotare.

Au fost prezentate cele mai noi implanturi marca Motiva Ergonomix, care combină avantajele implanturilor rotunde cu cele anatomice (în formă de picătură). Aceasta își modifică forma în funcție de poziția corpului, similar cu țesuturile naturale ale sânului.

Speakeri din clinici de top din Polonia, Bulgaria și Rusia și-au împărtășit experiența de lucru cu aceste tipuri de implanturi. În cadrul evenimentului, chirurgul plastician Levon Aramyan din Rusia, alături de chirurgul plastician Medpark, Iulian Balan, au efectuat o intervenție de augmentare mamară, care a fost translată integral în sala de conferințe, în scop de studiu.

Calitatea implanturilor utilizate, pe lângă infrastructă și experiența medicilor, este un element important în asigurarea rezultatelor estetice superioare. Implanturile mamare Motiva Ergonomix se utilizează și în activitatea chirurgicală Medpark, chirurgii noștri alegând mereu cea mai potrivită soluție pentru fiecare pacient în parte.

Pentru mai multe detalii despre chirurgia plastică Medpark accesează LINKUL.