Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Conferinţa ştiinţifico-practică: „Şedinţa plenară a Asociaţiei Traumatologilor-Ortopezi din Republica Moldova” în incinta Medpark

Noutăți
22 nov, 2013

La 22 Noiembrie, 2013 în incinta Spitalului Internaţional Medpark s-a desfăşurat Conferinţa ştiinţifico-practică sub genericul „Şedinţa plenară a Asociaţiei Traumatologilor-Ortopezi din Republica Moldova”
Speakerii conferinţei şi-au impărtăşit experienţa cu peste 150 de participanţi.

Olga Şchiopu, director medical Medpark:„Traumatologia şi ortopedia – una din direcţiile de bază ale spitalului nostru datorită efectuării intervenţiilor chirurgicale de protezare a articulaţiilor de genunchi şi de şold. Primul preşedinte al Republicii Moldova, Excelenţa Sa – Mircea Snegur, pentru o astfel de intervenţie chirurgiccală a ales spitalul nostru.”

Scopul de bază al conferinţelor ştiinţifice-practice care le organizează Spitalul Internaţional Medpark este de a informa medicii din Republica Moldova despre cele mai noi metode de diagnostic și tratament în domeniile respective ale medicinei.

Hakan Eren, chirurg ortoped, Medpark: „Este prima conferință știinţifică din Moldova la care am luat parte la care am participat. Având o experiență de peste 20 de ani în chirurgia ortopedică, am vrut să împărtăş experiența acumulată cu privire la intervenția chirurgicală Hallux-valgus. Sper că din punct de vedere ştiințific a fost o contribuție utilă pentru colegii mei. Sunt gata să ajut toți pacienții care se adresează la noi în spital, în legatură cu intervenția dată.”

Viorel Vetrilă, chirurg ortoped, d.ş.m., Medpark: “Medpark este un spital modern dotat cu cele mai noi tehnologii şi metode de tratament. Astfel, probabilitatea apariţiei complicaţiilor post operator după aşa intervenţii, este mică.”