Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Control medical la Medpark – Bolile depistate la timp pot fi tratate!

Noutăți
03 feb, 2017

Pachetele de control medical Medpark cuprind un set complet de investigații de laborator și radiologice, precum și consultațiile medicilor specialiști, în urma cărora este evaluată detaliat starea generală a organismului.

Controlul medical profilactic permite depistarea factorilor de risc pentru sănătate, dar și diagnosticarea precoce a anumitor boli, precum afecțiunile:

  • cardiace
  • hepatice
  • gastro-intestinale
  • oncologice
  • disfuncțiile glandei tiroide
  • diabetul
  • tuberculoza și altele.

De ce să faci un control medical la Medpark?

Chiar dacă te consideri sănătos, controlul medical complet efectuat la Medpark te va ajuta să excluzi riscurile pentru sănătate, să preîntâmpini evoluţia unor posibile patologii și să le tratezi pe cele care sunt în stadiu incipient, înainte ca ele să-ţi ameninţe sănătatea.

Află că ești bine într-o singură zi!

Controalele generale la Medpark se desfășoară rapid, fiind soluția potrivită chiar și pentru persoanele foarte ocupate.Rezultatele obţinute sunt interpretate de o echipă de medici cu experienţă, iar raportul de rezultate se livrează în aceeași zi, însoțit de recomandări individuale privind stilul de viaţă şi eliminarea factorilor de risc pentru sănătate. În cazul în care este necesar, va fi prescris un tratament medicamentos sau de reabilitare.

Care este pachetul potrivit pentru tine?

Investigațiile și consultațiile sunt selectate și grupate in seturi în funcție de vârstă, sex sau afecţiuni, care evaluează complet și rapid starea de sănătate. Acestea includ analize de laborator, investigaţii imagistice, explorări funcţionale şi consultaţii de specialitate ale medicilor noștri, care sunt mereu la curent cu ultimele inovaţii în medicină.

Vezi lista completă a pachetelor de control medical, accesând CONTROALE MEDICALE MEDPARK

Programează-te acum!

Pentru a efectua un control medical complet la Medpark ai nevoie de o programare prealabilă la numărul de telefon (+373 22) 40 00 40 sau direct la recepţiile spitalului.
Se recomandă repetarea anuală a controlului medical pentru depistarea eventualelor abateri în timp util și corectarea acestora înainte de a cauza afecţiuni.