Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Spitalul Medpark a fost apreciat ca un etalon în medicină de către spitalele din Ucraina

Despre Medpark
28 mar, 2018

În luna martie, un grup de medici și directori din spitalele Verum şi Medicom din Kiev și Garvis din Dnepropetrovsk au efectuat o vizită de studiu în cadrul Medpark.

Aceasta vizită face parte dintr-o serie de colaborări cu instituțiile din Ucraina, care ne-au recomandat pentru modul de desfășurare a proceselor, implementate conform standardelor medicale internaționale, dar și pentru implementarea standardelor de siguranţă a pacienţilor.

Echipa Medpark și-a împărtășit experiența în domeniile de control al calității, sistemul informaţional integrat, rolul asistentelor medicale în spital (programe de instruire, evaluarea calităţii, indicatori de performanţă), drepturile pacienţilor, managementul medicamentului, managementul durerii, orientarea spre pacient, dar și organizarea activităților de resurse umane (recrutare, programe de instruire internă, coaching, satisfacţia personalului, motivarea personalului), promovare eficientă.

Elena Cernenco, director Verum Clinic: „Mulțumesc, Medpark! Sunteți o echipă medicală model, spre care dorești să tinzi. Au fost niște zile de nedescris, iar informațiile oferite sunt foarte prețioase pentru noi. A fost ca un șoc, ca un imbold pentru noi, care ne-a confirmat axioma pe care o uităm prea des: începe cu tine! Acționează! Oricine nu ai fi, ești capabil să faci o schimbare în lumea din jur, în pofida oricăror impedimente macroeconomice, de ordin politic sau social. Sunt fericită că activez în domeniul medical! În astfel de zile cum au fost acestea două simt acest lucru mai mult decât oricând!”

Suntem fericiți că putem împărtăși cele mai bune practici cu instituțiile din regiune, care sunt deschise spre implementarea lor.