Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Experiența Medpark – model pentru instituțiile medicale de peste hotare

Noutăți
18 nov, 2014

Faima Spitalului Internațional Medpark, cel mai performant spital privat din Moldova, a ajuns și peste hotarele țării.

Un grup de deputaţi ai poporului din Ucraina, membri ai Comitetului Radei Supreme pe probleme de sănătate publică, au vizitat recent instituția medicală din Chișinău și au rămas impresionați de nivelul înalt de dotare a acesteia. Oficialii au apreciat, în primul rând, colaborarea Medpark cu Ministerul Sănătății în domeniul preluării urgențelor în sfera patologiilor cardiovasculare.

Delegația ucraineană a sosit în Moldova, marți, 18 noiembrie, cu scopul de a prelua experiența autorităților de la Chișinău în aplicarea sistemului de asigurare obligatorie de asistență medicală (SAOAM). După o vizită efectuată la Compania Naţională de Asigurări în Medicină, deputații au mers la Spitalul Internațional Medpark, pentru a studia modelul eficient de colaborare între o instituție medicală privată și CNAM.

OLGA ȘCHIOPU, director medical Medpark: „Din anul 2013, Centrul de Infarct Miocardic a fost contractat de Ministerul Sănătății al Republicii Moldova pentru a prelua urgențele în sfera patologiei cardiovasculare. Astfel, în fiecare zi de gardă, Centrul nostru primește pacienții cu infarct miocardic acut, transferați de Serviciul Asistență Medicală Urgentă. Specialiștii Medpark efectuează procedura de coronarografie, iar în caz de necesitate fac și stentări. Asistența este oferită în baza poliței de asigurare obligatorie de asistență medicală, eliberată de Compania Națională de Asigurări în Medicină (CNAM).”

Oaspeții din Ucraina au apreciat nivelul înalt de dotare a Centrului de Infarct Miocardic, Medpark fiind singura instituție medicală privată din țară, care a dezvoltat, în conformitate cu standardele internaționale, un centru de excelență dedicat diagnosticului și tratamentului patologiei cardiovasculare.

Spitalul Internațional Medpark – expertul nr. 1 în tratarea patologiilor vasculare

Centrul de Infarct Miocardic oferă servicii de diagnostic și tratament modern al cardiopației ischemice. La Medpark pacienții beneficiază de asistență medicală unică în Republica Moldova, prin intermediul serviciului de cardiologie invazivă, disponibil 24/24 ore, 7/7 zile, pentru revascularizarea de urgență a miocardului în caz de sindrom coronarian acut, infarct acut de miocard.

Echipa de medici profesioniști, adepți ai tehnicilor chirurgicale clasice, dar și a celor minim invazive, oferă pacientului care suferă deja de o patologie cardiovasculară, posibilitatea de a beneficia de un tratament rapid, cu disconfort minim și spitalizare de scurta durată.

Pacienții sănătoși, care vor să țină bolile de inimă departe, pot beneficia de cele mai avansate tehnologii medicale de diagnostic, care oferă o evaluare a stării de sănătate cu un înalt grad de precizie.