Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Instructaj de prim ajutor la sediul Misiunii diplomatice a Regatului Suediei la Chişinău

Noutăți
10 dec, 2013

Instructajul a fost susţinut de medicul şef al departamentului de urgenţă Dumitru Iosob şi D-na Galina Vladîca, asistentă medicală principală bloc operator.

Marţi, 10.12.2013, echipa Spitalului Internaţional Medpark a susţinut un curs de prim ajutor la sediul Misiunii diplomatice a Regatului Suediei la Chişinău. Scopul acestei acţiuni a fost prezentarea tehnicilor simple de prim ajutor în caz de urgenţă medicală, până la sosirea ambulanţei, dar şi modul în care ne putem ajuta pe noi înşine în caz de pericol.

Astfel, personalul Misiunii diplomatice a avut ocazia să vadă cum sunt efectuate manevrele de resuscitare cardiacă şi respiraţie artificială şi chiar să execute manevre de masaj cardiac pe manechinul special adus pentru instructaj. De asemenea, au fost abordate şi alte situaţii care necesită acordarea de prim ajutor precum fracturile, sângerarea sau arsurile.

Instructajul a fost susţinut de echipa Spitalului Internaţional Medpark formată din medicul şef al departamentului de urgenţă Dumitru Iosob şi D-na Galina Vladîca, asistentă medicală principală bloc operator.