Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Pachetul Baby Care – Grijă pentru sănătatea copilului Dvs din prima zi de viață

Maternitate
24 mai, 2019

Din respect pentru tinerii părinți și cu dragoste pentru bebelușul care a venit pe lume – Medpark a creat Pachetul Baby Care.

Pachetul include monitorizarea copilului din prima zi de viață până la vârsta de un an, perioadă în care copilul are nevoie de cea mai mare grijă și atenție.

O echipă caldă și zâmbitoare, care înțelege profund necesitățile psihologice ale copilului, îi va asigura celui mic o experiență medicală confortabilă și fără stres.

Evidența și monitorizarea copilului se face în dependență de vârsta copilului, fiind incluse analize și investigații, consultații ale medicilor specialiști, recomandate și prevăzute de legislația în vigoare, dar și un set de investigații suplimentare.

PACHETUL BABY CARE ÎNSEAMNĂ:
  • Echipă de specialiști experimentați: siguranță și calitate pentru copilul tău;
  • Program de monitorizare adaptat la standardele internaționale: avem grijă de sănătatea bebelușului la cel mai înalt nivel;
  • Continuitatea proceselor: consultații, investigații, analize, monitorizarea dezvoltării, tratament și recomandări – toate într-un mediu profesionist, prietenos și comod;
  • Confort și respect pentru timpul tău.

Părinții care aleg Pachetul Baby Care beneficiază de condiții mai avantajoase decât dacă ar procura fiecare serviciu separat.

Detalii la Recepțiile Medpark sau la tel. 022 40 00 40.