Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Medicina viitorului este deja aici

Medicina viitorului
01 oct, 2021

Ce este medicina viitorului? Ceva intangibil și îndepărtat, așa cum ne imaginăm citind cărțile și urmărind filmele care ne prezintă un viitor hipertehnologizat, la limita imposibilului? De fapt, înseamnă diagnostic de înaltă precizie, chirurgie fără incizii, tratamente personalizate, inteligență artificială, nanotehnologii, digitalizare, iar pentru pacient – mai puțină durere, recuperare mai rapidă, mai multe șanse de vindecare și o calitate mai înaltă a vieții.

Toate acestea sunt posibile astăzi și în Moldova, deoarece medicina viitorului este deja aici, la Medpark, unde vom continua să o aducem zi de zi. Această promisiune reprezintă esența Medpark și ne-a inspirat să adoptăm noul slogan al spitalului: „Medicina viitorului, aici!”

De 10 ani inovăm încontinuu și ne angajăm tot mai mult în această misiune.

  • Am introdus în Moldova în premieră tratamentul aritmiilor fără bisturiu, tratamentul chirurgical al cancerului prin incizii milimetrice, diagnosticul imagistic cu utilizarea inteligenței artificiale, nanotehnologii în medicina de laborator și multe ale metode, echipamente și tehnologii ale viitorului.
  • Aplicăm principiile medicinei personalizate și construim prima platformă digitală care să cuprindă toate informațiile și istoricul medical al pacientului, fiind accesibilă instant atât pacientului, cât și medicului, din orice colț al lumii.
  • Oamenii Medpark sunt cei care ne propulsează prin viziune, curaj, dezvoltare continuă și achiziție de noi competențe, astfel încât fiecare pacient să se bucure aici și acum de tratamentele viitorului.
  • Acreditarea internațională oferită de Joint Commission International în mod repetat confirmă corespunderea continuă a calității serviciilor medicale și siguranței pacientului cu standardele recunoscute la nivel mondial.

Sinergia tuturor acestor elemente ne permite să afirmăm cu tărie că Spitalul Internațional Medpark este locul în care poți beneficia de medicina viitorului.

Pentru un mâine pe care ți-l dorești, noi, azi și în fiecare zi, aducem medicina viitorului aici!

Medpark