Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Medpark sărbătoreşte Ziua Mondială a Inimii

Noutăți
29 sep, 2012

Nu fi indiferent – arată că îţi pasă de cei din jurul tău!

Spitalul Internaţional Medpark organizează în data de 29.09.2012, cu prilejul „Zilei Mondiale a Inimii”, o serie de acţiuni de informare a cetăţenilor despre prevenirea bolilor cardiovasculare şi de promovare a unui stil de viaţă sănătos.

În incinta spitalului Medpark şi a Centrului Comercial Shopping MallDova, vor fi amenajate zone speciale pentru evaluarea gratuită a riscului de boală cardiovasculară (EKG, măsurare TA), iar ulterior, evaluarea rezultatelor de către medicii specialişti.

De Ziua Mondială a Inimii, spitalul Medpark în colaborare cu Centrul Naţional de Transfuzie a Sângelui, va organiza acţiunea de Donare de Sânge „Dăruie o părticică din inimă – donează sânge!”. Astfel, stă în mâinile fiecăruia din noi să salvăm o viaţă – pentru aceasta trebuie doar să donăm sânge în cadrul acestui eveniment. Este foarte important de ştiut că un singur donator poate salva trei vieţi.

Nu fi indiferent – arată că îţi pasă de cei din jurul tău!

Locul desfăşurării evenimentului: Spitalul Internaţional Medpark (str. A. Doga 24) şi Centrul Comercial Shopping MallDova (str. Arborilor 21).

Împreună pentru Viaţă!