Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

ONCOLOGIE GINECOLOGICĂ: a 2-a opinie medicală de la un specialist de talie internațională

Oncologie / Sănătate fără hotare
13 ian, 2020

Statisticile privind cancerele la nivelul sistemului reproducător la femei sunt îngrijorătoare. Cel mai frecvent se întâlnesc cancerul ovarian, cancerul de col uterin, cancerul entometrial, vaginal, vulvar ș.a. Din păcate, deseori acestea sunt diagnosticate abia în faze avansate, dar tehnologiile în domeniu au evoluat considerabil atât în privința diagnosticării, cât și a tratamentelor medicale și chirurgicale.

Consultații gratuite de la specialiști de talie internațională

Pentru susținerea pacientelor diagnosticate cu cancer ginecologic, Spitalul Internațional Medpark a invitat un specialist de talie internațională – dr. Murat Dede, Professor în Oncoginecologie, Chirurgie onco-ginecologică, Chirurgie robotică, care va oferi Consultații Gratuite pentru pacienții interesați să afle a doua opinie medicală cu privire la tactica de diagnostic și tratament.

Pacienții se vor prezenta cu următoarele documente:
  • epicriza medicală, care confirmă diagnosticul;
  • rezultatul examenului histopatologic;
  • concluzii: CT/ RMN/ PET-CT, inclusiv pelicule și CD-uri;
  • analize de sânge recente ( CA-125, Roma Score).
Consultațiile se vor desfășura pe data de 29 ianuarie 2020, la Spitalul Internațional Medpark,  Chișinău, str. Andrei Doga 24.
Programările pentru a 2-a opinie medicală se efectuează în limita locurilor disponibile la tel. (+373) 22 40 00 40.

Consultațiile gratuite, oferite de specialiști de talie internațională, sunt parte a programului Medpark „Sănătate fără hotare – tratamentul cazurilor grave” în care oferim asistență medicală complexă de cea mai înaltă calitate din momentul identificării problemei de sănătate până la finalizarea cu succes a tratamentelor complicate, inclusiv monitorizarea post-tratament, în țară și peste hotare. Primul acord de colaborare a fost semnat cu „Anadolu Medical Center”, afiliată spitalului american de top John Hopkins – Centrul de Excelență în Sănătate, care ocupă locul 4 la nivel global în topul spitalelor cu cea mai avansată tehnologie în radioterapia oncologică, medicina nucleară, transplantul de măduvă, chirurgia robotică etc.

Nu există hotare pentru sănătate!