Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

CANCERUL DE COLON: A 2-a opinie medicală de la specialiști de talie internațională

Oncologie
06 aug, 2019

Pentru susținerea pacienților diagnosticați cu cancer de colon Spitalul Internațional Medpark a invitat specialiști de talie internațională în oncologie: Dr. Seref Komurcu, Profesor în Oncologie Medicală și Dr Kemal Raşa, Profesor în Chirurgie Oncologică, care vor oferi Consultații Gratuite pentru pacienții interesați să afle a doua opinie medicală cu privire la tactica de diagnostic și tratament.

  • Data: 28 August 2019
  • Adresa: Chișinău, str. Andrei Doga 24, Spitalul Internațional Medpark

Programările pentru a 2-a opinie medicală se efectuează în limita locurilor disponibile la tel. (+373) 22 40 00 40.

Pacienții se vor prezenta cu urmatoarele documente:

  • epicriza medicală care confirmă diagnosticul;
  • concluzii: CT/ RMN/ PET-CT/ gastro- și colonoscopie;
  • rezultat biopsie cu examen histopatologic;
  • analize serologice recente.

Consultațiile gratuite oferite de specialiști de talie internațională sunt parte a programului Medpark „Sănătate fără hotare – tratamentul cazurilor grave”, în cadrul căruia oferim asistență medicală complexă de cea mai înaltă calitate din momentul identificării problemei de sănătate până la finalizarea cu succes a tratamentelor complicate, inclusiv monitorizarea post-tratament, în țară și peste hotare.

Primul acord de colaborare a fost semnat cu „Anadolu Medical Center”, afiliat spitalului american de top John Hopkins – Centru de Excelență în Sănătate, care ocupă locul 4 la nivel global în topul spitalelor cu cea mai avansată tehnologie în radioterapia oncologică, medicina nucleară, transplantul de maduvă, chirurgia robotică etc.

Nu există hotare pentru sănătate!