Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Spitalul Internaţional Medpark a desfăşurat “Ziua Uşilor Deschise”.

Noutăți
12 apr, 2014

Sâmbătă, 12 aprilie 2014, la Spitalul Internaţional Medpark s-a desfăşurat “Ziua Uşilor Deschise”.

Evenimentul a fost dedicat tratamentului infertilităţii prin metoda Fertilizării In Vitro. Inferitilitatea este o problemă care afectează 15-20 % din cupluri, adică 1 din 6-7 cupluri nu este capabil de a concepe un copil şi are nevoie de ajutor medical specializat.

Despre problema cuplurilor infertile a vorbit medicul Diana Al Faraj – specialist în Obstretică şi Ginecologie (participantă la congrese şi conferinţe internaţionale, membru al Societăţii de Obstretică şi Ginecologie, Siria), de asemenea şi Prof. Dr. Sedat Kadanalı, Vicepreşedintele Societăţii de Medicină Reproductivă din Turcia.

În cadrul seminarului s-a vorbit detaliat despre cauzele infertilităţii şi metodele de tratament ale acesteia. După seminar, specialiştii Centrului FIV şi al Sănătăţii Femeii Medpark au răspuns la întrebările participanţilor şi în cadrul unei loterii au oferit 2 certificate, ce le conferă dreptul de a beneficia gratuit de un ciclu de tratament FIV. Din cei 270 participanţi, fericiţii câştigători au fost familiile Pogoneţ şi Sîrbu, iar restul cuplurilor participante au primit 10% reducere pentru tratamentul infertilităţii prin metoda FIV.

Fertilizarea In Vitro (FIV) reprezintă cea mai efectivă metodă în tratarea infertilităţii. Centrul FIV şi al Sănătăţii Femeii Medpark oferă cele mai moderne metode de tratament. Sloganul echipei noastre este: „Cu un pas mai aproape de visul tău”, iar scopul nostru este de a oferi servicii la cel mai înalt nivel, având grijă ca visul fiecărui pacient şi anume cel de a deveni părinţi, să devină realitate!