Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Dinţişori trataţi cu dragoste – Copiii vin fără frică la Medpark

Stomatologie
05 iul, 2018

Corina Pîrțu are 5 ani şi s-a confruntat cu problema cariilor la dinţişorii de lapte. Pentru că a avut mai mulţi dinţi de tratat Dr. Angela Panfil a recomandat tratament stomatologic sub anestezie generală.

Angela Panfil, Medic stomatolog-ortodont: „Orice tratament stomatologic are nevoie de timp pentru o procedură calitativă şi totodată testează răbdarea micilor pacienţi. În funcţie de vârstă, gradul de deteriorare şi numărul dinţişorilor necesar a fi trataţi apelăm la ajutărul echipei de anesteziologie, care devine partenerul nostru în acest proces. Dotările unice ale instituției noastre, fac posibil ca tratamentul cu anestezie generală să fie realizat în condiții de maximă siguranță, și îmi permite să obţin rezultate frumoase în munca mea“.

Diana Pîrțu,mama Corinei: “Am ales Medpark pentru că avem încredere în specialiștii voştri. Atitudinea și profesionalismul medicilor din Medpark e la nivelul celor de peste hotare. De fiecare dată când venim, ne simțim în siguranță. Am primit recomandări foarte bune despre Angela Panfil.

Fetița mea Corina, spre uimirea întregii familii, a intrat singură și fără frică în cabinetul medicului, și a urmat toate procedurile necesare. Medicul ne-a explicat detaliat tot ce urmează să se întâmple și ne-a încredințat că totul va fi bine. Sunt mulţumită de rezultat. Recomand altor mame să intervină la timp cu tratamentul stomatologic al copilaşilor. Ei vin aici fără frică.”