Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Otoplastia

Otoplastia este metoda de remodelare chirurgicală a formei și dimensiunii urechilor, pentru un aspect estetic armonios. Intervenţia poate realizată atât maturilor, cât și copiilor cu vârsta de peste 6 ani

Intervenţia:

Otoplastia permite „fixarea” sau remodelarea urechilor proeminente, pentru a le reda un aspect mai natural. Intervenţia durează în jur de o oră, iar chirurgii plasticieni pot utiliza mai multe tehnici chirurgicale, în funcţie de caracteristicile personale ale pacientului și scopul procedurii.

În timpul intervenţiei se fac incizii mici în partea din spate a fiecărei urechi, descoperind cartilajul. Ulterior se remodelează acest cartilaj, apropiindu-l de cap şi fixându-l în noua poziţie.

Recuperarea:

Adulţii își pot relua activităţile obișnuite la 2-3 zile după otoplastie, iar copiii pot reveni la școală peste o săptămână, având grijă să nu lovească urechile. Se va purta o bandă elastică pentru aproximativ 2 săptămâni, ca să se asigure o vindecare eficientă. Cicatricile lăsate de inciziile din spatele urechilor se vor estompa în timp.

De ce să alegi Chirurgia Plastică Medpark:
  • Echipă internațională de chirurgi: Dr. Ercan Karacaoglu, Dr. Iulian Balan, Dr. Andrei Petakh
  • Medici cu experiență foarte vastă în domeniul chirurgiei plastice, care sunt la curent cu cele mai actuale tehnici
  • Săli chirurgicale ultramoderne, dotate cu echipamente performante
  • Utilizarea consumabilelor, implanturilor și medicamentelor de cea mai înaltă calitate
  • Efectuarea intervențiilor conform standardelor internaționale
  • Siguranța și calitatea actului medical sunt garantate de acreditarea Joint Commission International – cea mai înaltă acreditare la nivel mondial în acest sens.

Pentru mai multe informații despre intervențiile chirurgicale efectuate la Medpark accesează Chirurgie estetică, plastică și reparatorie.
Programează-te acum pentru o consultație la Chirurgul Plastician Medpark Iulian Balan la tel. (+373) 22 40 00 40.