Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Prețuri și promoții

 • A doua consultație în policlinică este gratuită

Consultația repetată a pacientului este esențială pentru analiza rezultatelor investigațiilor și urmărirea tratamentului. De aceea, la Medpark a doua consultație în policlinică (la același medic) este gratuită în decurs de 15 zile calendaristice, în cazul consultației pediatrice – 10 zile.

450 lei = 2 consultații

 • Electrocardiograma gratuită în timpul consultației cardiologului

Pentru a avea un tablou clinic cât mai complet în timp util, electrocardiograma poate fi efectuată acum chiar în timpul consultației cardiologului, în funcție de necesitate.Consultația repetată a cardiologului rămâne gratuită (în de curs de 15 zile calendaristice)

450 lei = 2 consultații cardiolog + electrocardiograma

 • Consultații în regim de urgență 24/7

În cadrul Medpark sunt disponibile 24/24, 7 zile pe săptămână 6 linii de gardă: pediatrie, cardiologie, terapie intensivă nou-născuţi, chirurgie, ginecologie, terapie, traumatologie.

490 lei = 1 consultație de urgență la orice oră, în orice zi

 • Diagnostic și tratament gratuit al infarctului de miocard

Diagnostic și tratament al infarctului, în baza biletului de trimitere din resursele CNAM, în limita bugetului disponibil: Coronarografie, Stentare, Spitalizare GRATUITĂ.

 • Intervenții chirurgicale cu totul inclus

În cadrul Medpark percepem Intervențiile Chirurgicale ca pe un complex de servicii, toate incluse în prețul operației.  Aici pacienții chirurgicali beneficiază de anestezie complexă ultramodernă și terapie intensivă specializată.

Preț Intervenție = Analize preoperatorii + ECG + Consultația anesteziologului + Intervenție + Medicamente + Pansamente + Spitalizare în staționar (numărul de zile prevăzute) + Alimentație 4 ori/zi + Consultație postoperatorie + Pansament postoperator​

Preţul intervenţiei chirurgicale poate fi cunoscut doar după consultaţia chirurgului, deoarece există mai multe tipuri de intervenții și trebuie identificată cea mai potrivită alternativă pentru dvs. anume.

Vă recomandăm să vă programaţi la chirurgii Medpark pentru a beneficia de cele mai bune soluţii pentru dumneavoastră.

 • Spitalizare terapeutică pentru copii, la preț special

Părinții cu copii mici apelează mult mai des la ajutorul medicului și de aceea la Medpark îți oferim 40% reducere la spitalizarea în scop terapeutic a copilului, începând cu a doua zi de spitalizare.

 • Pachete de naștere cu totul inclus

Vezi prețul la toate pachetele de naștere, accesând LINKUL.

 • Terapie intensivă neonatală gratuită, în caz de necesitate medicală*

Spitalul oferă gratuit servicii medicale specializate și îngrijire în primele 10 zile de tratament în terapia intensivă neonatală. Tratamentul după a 10-a zi se va efectua conform tarifelor standard. Medicamentele utilizate se vor achita separat (la prețul de achiziție).

 • Pachete de control medical complet (check-upla preț redus 

Controalele medicale reunesc seturi de investigații și consultații pentru evaluarea stării generale de sănătate, cu rezultate în aceeași zi. Prețul pachetului de servicii este cu 30% mai mic, decât dacă ați efectua fiecare investigație în parte.

La achitarea simultană a 3 pachete de control medical complet se oferă 25% reducere la pachetul cu prețul cel mai mic.

Control medical= Set analize de laborator+ investigații imagistice + consultație medici
Vezi prețul la toate pachetele de control medical complet, accesând LINKUL.

 • Consultație gratuită Fertilizare in Vitro

Vino la o consultație GRATUITĂ la medicul reproductolog pentru a stabili împreună metoda cea mai eficientă pentru a obține sarcina dorită.

 • Pachete de Fertilizare in Vitro după principiul Totul Inclus

Vezi prețul la pachetul de Fertilizare in Vitro, accesând LINKUL.

 • Reducere la paсhetul de naștere pentru pacientele Fertilizare In Vitro Medpark

Oferta include nașterea prin cezariană sau naturală la preț unic de 18 000 MDL, pentru sarcina concepută în urma procedurii de Fertilizare In Vitro la Medpark.

 • Consultație gratuită transplant de păr

Chiar de la prima consultație, care este gratuită, afli toate detaliile despre transplantul de păr, prețul, analizele necesare și te poți programa pentru procedură.
Medpark aplică metoda modernă EUF (Extracția Unității Foliculare) – o tehnică minim invazivă, fără incizii sau suturi.

 • Prețuri promoționale la Epilare Laser

O procedura FĂRĂ DURERE. UȘOARĂ. CU REZULTAT DEFINITIV în doar câteva ședințe. Acum disponibilă doar la Medpark – Epilare Laser cu Candela Max Pro Alexandrite!

LISTA DE PRETURI Epilare Laser Medpark

Pentru mai multe informații despre prețuri, contactează-ne la tel. (+373) 22 40 00 40 (disponibil 24/24).