Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Controale medicale complete (Check-up)

Află că ești bine într-o singură zi cu programele de evaluare a stării de sănătate (Check-up)!

Datorită diagnosticării sale timpurii multe boli pot fi prevenite sau tratate dacă sunt depistate la etape incipiente. Pentru stabilirea unui diagnostic corect este importantă implicarea medicilor specialişti, efectuarea analizelor de laborator şi a investigaţiilor funcţionale.

La Medpark am creat pachete de control total pentru o scanare rapidă a stării de sănătate în funcţie de vârstă, gen, afecţiuni. Pacientul trece într-o singură zi toate etapele de control specifice fiecărui tip de checkup, pentru ca la final să primească concluzia finală şi o evaluare a stării sale de sănătate.

Ce este un check-up?

Un control total care include consultații de specialitate, analize de laborator, investigaţii imagistice și explorări funcţionale cu scopul de a diagnostica precoce anumite boli, dar și de a depista factorii de risc pentru sănătate. Serviciile incluse în fiecare pachet au fost selectate minuţios, în conformitate cu standardele medicale internaţionale de profilaxie și diagnosticare.

Cui îi este destinat?

Check-up-ul se potrivește oricui, fie că suferă de o boală, fie că prezintă anumite simptome deranjante sau nu are deloc simptome și afecţiuni cunoscute. Chiar dacă te consideri sănătos, un check-up te va ajuta să excluzi riscurile pentru sănătate, să preîntâmpini evoluţia unor posibile patologii și să le tratezi pe cele care sunt în stadiu incipient, înainte ca ele să-ţi ameninţe sănătatea.

Durata unui check-up

Un check-up se face într-o zi. În cazul în care din anumite motive nu s-a reușit realizarea unui checkup într-o singură zi – pacienţii au la dispoziţie maxim 30 de zile calendaristice pentru a finaliza acest control.

Pacienţii noştri apreciază la Check-upuri:

  • rezultatele eliberate în aceeași zi,
  • investigaţii cu rezultate precise,
  • recomandările și indicaţiile de tratament, dacă este cazul,
  • programarea  din timp a investigaţiilor şi un ciclu bine organizat
  • o atitudine profesionistă.
Controale medicale disponibile la Medpark:

În funcție de vârstă și sex

Pentru copii 

ATENȚIE! Vă rugăm să precizați suplimentar prețul și condițiile în momentul programării.

Cum fac o programare?

Pentru a efectua un check-up este necesară o programare prealabilă la numărul de telefon 022 40 00 40 (disponibil 24/24) sau direct la recepţiile spitalului.

Medicii recomandă efectuarea unui examen complet în fiecare an. Prevenția bolilor te poate scuti de numeroase tratamente.