Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

A 2-a opinie medicală oncologie

Prin programul „A 2-a opinie medicală” pacienții grav bolnavi, care nu pot fi tratați în țară, pot beneficia de expertiza medicilor Medpark și a specialiștilor internaționali, la curent cu cele mai moderne soluții disponibile în lume. În cadrul programului, Medpark oferă pacientului asistență medicală complexă din momentul identificării problemei de sănătate și până la monitorizarea post-tratament.
Serviciul conține două componente:

  • Asistență medicală –stabilirea corectă a diagnosticului, confirmarea diagnosticului, elaborarea tacticii și planului de tratament, asistență pe perioada tratamentului, monitorizarea pacientului până la recuperarea definitivă.
  • Asistență tehnică (pentru tratamentul peste hotare) – analizarea documentelor, pregătirea dosarului, traducerea actelor și expedierea lor către instituțiile medicale partenere, asistență în aranjarea deplasării peste hotare.

Majoritatea investigațiilor și consultațiilor necesare vor fi realizate în țară, astfel pacientul va suporta costuri financiare mai mici, comparativ cu alte state, pentru serviciile medicale disponibile în Moldova. Echipa medicală Medpark se va afla în permanentă legătură cu echipa medicală de peste hotare pe toată durata tratamentului.

Pentru realizarea Proiectului „Sănătate fără Hotare”, Medpark colaborează cu spitale internaționale de top. Primul acord de colaborare a fost semnat cu „Anadolu Medical Center”, afiliat spitalului american de top John Hopkins – Centru de Excelență în Sănătate, care ocupă locul 4 la nivel global în topul spitalelor cu cea mai avansată tehnologie în radioterapia oncologică, medicina nucleară, transplantul de maduvă, chirurgia robotică etc.

DE CE SĂ ALEGI SERVICIILE ONCOLOGICE MEDPARK:
  • Echipă multidisplinară care colaborează pentru identificarea celui mai bun plan de tratament pentru fiecare pacient (Tumor Board), alcătuită din: oncolog medical, morfopatolog, radiolog-imagist, specialist chirurg, radioterapeut, psihoterapeut și asistente medicale specializate;
  • Oferirea suportului complet pacienților, începând cu screening, diagnostic, până la tratamentul celor mai complexe cazuri și monitorizare post-tratament;
  • Echipamente performante de diagnostic și infrastructură chirurgicală modernă;
  • Metode de tratament conform ghidurilor și protocoalelor internaționale;
  • Medicamente și consumabile de cea mai înaltă calitate;
  • Colaborarea cu spitale de top la nivel mondial, specializate în oncologie pentru o a doua opinie medicală și pentru realizarea tratamentelor ce nu pot fi efectuate în țară.
  • Spitalul Internațional Medpark este acreditat de către Joint Comission International – cea mai înaltă apreciere în domeniul medical, care garantează calitatea serviciilor și siguranța pacientului.
Pentru programări și detalii apelează 022 40 00 40 (disponibil 24/24).