Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Școala viitorilor părinți

Ați aflat că urmează să deveniți părinți și v-au apărut deja zeci de întrebări? La Medpark, încurajăm ambii parteneri să se implice activ în procesul minunat de aducere pe lume a copilașilor și vă ajutăm să vă spulberați toate îndoielile sau fricile legate de sarcină și naștere.

Pentru ca viitoarea mămică să fie liniștită și fericită din primele săptămâni de sarcină, iar bebelușul să se dezvolte sănătos și armonios, venim cu un concept nou al cursurilor prenatale Medpark: mai interactiv, mai practic și mai comod.

Școala viitorilor părinți se va desfășura în formă de workshopuri interactive, unde participanții vor afla răspunsuri la toate întrebările lor, de la cele mai banale (cum să-și aleagă medicul sau ce are voie să mănânce o femeie însărcinată), până la cele mai puțin obișnuite, dar la fel de importante (ce cosmetice poate utiliza viitoarea mămică sau ce trebuie să știe despre zborul cu avionul).

PROGRAMUL ȘCOLII este destinat viitorilor părinți care urmează să-și aducă pe lume bebelușii. Recomandăm părinților să se programeze pentru curs în trimestrul III de sarcină. Programul include 3 workshopuri ​în cadrul cărora veți afla tot ce trebuie să știți pentru sănătatea viitoarei mămici și a bebelușului:

  • Naștera naturală vs. nașterea prin cezariană, tehnici de relaxare în travaliu, precum și tot ce trebuie să cunoașteți despre anestezie și calmarea durerii în travaliu.
  • Curs de îngrijire a nou-născutului: măsuri de prim ajutor şi soluționarea problemelor ce pot apărea pe parcursul primului an de viață a bebelușului.
  • Alăptarea de la A la Z, indicații privind alăptarea corectă şi eficientă, alimentarea în perioada alăptării.

Toți participanții la Școala viitorilor părinți primesc diplome, cadouri și beneficiază de un tur al Spitalului Internațional Medpark.

Notă: Cursul se desfășoară în limba română (doar unele lecții din cadrul cursului pof fi în limba rusă, în funcție de vorbitor).

Asigurați-vă că veți avea o sarcină liniștită și că veți aduce pe lume un bebeluș sănătos și fericit! Înscrieți-vă acum la Școala viitorilor părinți, pentru a primi informații de ultimă oră, sfaturi și recomandări de la specialiștii competenți ai Spitalului Internațional Medpark, cu o vastă experiență în domeniu.

Pentru înregistrare, contactează-ne pe maternitate@medpark.md sau  pe pagina de facebook Maternitatea Medpark.

Pentru alte detalii, contactează-ne la numărul de telefon 022 40 00 40 (disponibil 24\24)