Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Școala viitorilor părinți

Ați aflat că urmează să deveniți părinți și v-au apărut deja zeci de întrebări? La Medpark, încurajăm ambii parteneri să se implice activ în procesul minunat de aducere pe lume a copilașilor și vă ajutăm să vă spulberați toate îndoielile sau fricile legate de sarcină și naștere.

Situația epidemiologică a dat peste cap multe activități, inclusiv organizarea în format tradițional a cursurilor prenatale Medpark. În pofida acestor mici greutăți, am trecut online fără a renunța să vă furnizăm informații importante și utile pentru ca viitoarea mămică să fie liniștită, iar bebelușul să se dezvolte sănătos și armonios.

Informații utile, din primele săptămâni de sarcină

Școala Viitorilor Părinți a revenit la programul extins! Lunar, vom organiza câte 2 seminare, la care veți putea adresa toate întrebările care vă preocupă:

  • Etapa I. Evoluția și monitorizarea sarcinii pe trimestre, cu medicul de familie și medicul obstetrician-ginecolog
  • Etapa II. Travaliul și nașterea, cu medicul obstetrician-ginecolog și medicul neonatolog / anestezist-reanimatolog

Întâlnirile vor avea loc online, prin intermediul platformei Zoom. Cursul se desfășoară în limba română, doar unele lecții din cadrul cursului pot fi în limba rusă (precizați în momentul înregistrării).

Înscrieți-vă acum la Școala Viitorilor Părinți pentru a primi informații de ultimă oră și recomandări valoroase de la specialiștii Spitalului Internațional Medpark!

Înregistrarea prealabilă este obligatorie. Pentru programări contactați-ne pe pagina de Facebook Maternitatea Medpark sau pe maternitate@medpark.md.