Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Terapia de contur cu acid hialuronic

Terapia de contur cu acid hialuronic se aplică pentru mărirea buzelor, pentru îndepărtarea ridurilor, estomparea cearcănelor, remodelarea pomeţilor și restabilirea ovalului feţei. Procedura este destinată tuturor celor care își doresc un ten reîntinerit, conturat, proaspăt și hidratat.

Intervenţia:

Acidul hialuronic este o substanţă care se găsește în mod natural în organismul uman. În timp, cantitatea acestuia scade, iar tenul își pierde elasticitatea și flexibilitatea. Injectarea cu acid hyaluronic reface volumul pierdut sau care a lipsit de la început.
O ședinţă de injectare durează între zece minute și o oră, în funcţie de zonele tratate și de sensibilitatea individuală cu anestezie locală. Rezultatele injectării sunt vizibile imediat. Efectul tratamentului cu acid hialuronic poate dura în medie 6-12 luni, iar în cazul măririi buzelor –aproximativ 6-9 luni.

Recuperarea:

Procedura nu necesită timp de recuperare, dar în prima săptămână de după injectarea cu acid hialuronic pacienţilor li se recomandă evitarea expunerii la căldură excesivă (saună, solar, duș fierbinte etc.). De asemenea, în primele 12 ore se va evita fumatul și nu se va aplica machiaj, iar în primele 3-4 zile se va dormi doar cu faţa în sus.