Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Terapia de contur cu grăsime proprie

Lipofillingul sau terapia de contur cu grăsime proprie asigură întinerirea feţei prin injectarea pomeţilor, a şanţurilor nazo-labiale, a altor riduri de expresie; mărirea volumului buzelor și a pomeţilor; umplerea unor depresiuni sau cicatrici denivelate. Această procedură permite îmbunătăţirea aspectului ridat, obosit al pielii, având efecte de o durată mai lungă decât cea oferită de substanţele pentru umplere temporară.

Se aplică şi pentru obţinerea unor buze mai mari sau unor pomeţi mai conturaţi, precum și pentru corectarea asimetriilor de sâni, cu efect moderat de augmentare, fără implant. Ţesutul adipos propriu este un material excelent pentru umplerea ridurilor profunde sau înlocuirea ţesuturilor absente, cu rezultate foarte bune pe termen lung și risc minim pentru pacienţi. De obicei, efectul este de durată, până la permanent.

Intervenţia:

Procedura minim invazivă presupune transferul de grăsime proprie din zonele cu depozite în exces și injectarea în zone cu decienţe de volum. Injectarea de ţesut adipos propriu se realizează în două etape. Întâi este recoltată grăsimea proprie, cu ajutorul unor canule subţiri, din zonele cu grăsime ușor de recoltat și de bună calitate abdomen inferior, flancuri). În cea de-a doua etapă se realizează injectarea în zonele marcate prin desenul preoperator, care sunt umplute cu grăsimea recoltată și purificată. Durata totală a intervenţiei este de circa 1,5 ore și se efectuează sub anestezie locală sau generală.

Recuperarea:

Externarea are loc după câteva ore după intervenţie, recuperarea postoperatorie fiind minimă. În zonele tratate pot apărea umflături moderate (edeme) şi uneori învineţiri uşoare (echimoze), care vor dispărea în 4-5 zile. În primele 14 zile după intervenţie se recomandă evitarea efortului fizic și a expunerii la temperaturi înalte (saună, duş fierbinte etc.), precum şi consumul de băuturi alcoolice și fumatul.

De ce să alegi Chirurgia Plastică Medpark:
  • Echipă internațională de chirurgi: Dr. Ercan Karacaoglu, Dr. Iulian Balan, Dr. Andrei Petakh
  • Medici cu experiență foarte vastă în domeniul chirurgiei plastice, care sunt la curent cu cele mai actuale tehnici
  • Săli chirurgicale ultramoderne, dotate cu echipamente performante
  • Utilizarea consumabilelor, implanturilor și medicamentelor de cea mai înaltă calitate
  • Efectuarea intervențiilor conform standardelor internaționale
  • Siguranța și calitatea actului medical sunt garantate de acreditarea Joint Commission International – cea mai înaltă acreditare la nivel mondial în acest sens.

Pentru mai multe informații despre intervențiile chirurgicale efectuate la Medpark accesează Chirurgie estetică, plastică și reparatorie.
Programează-te acum pentru o consultație la Chirurgul Plastician Medpark Iulian Balan la tel. (+373) 22 40 00 40.