Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Familia Vornicov

Eu, Vornicov Vasili Ignat, un pensionar care locuieşte în Durleşti, am fost spitalizat la Medpark pentru operaţa endoprotezare de şold. Încă din anul 2002, nu eram de acord să îmi fac această operaţie fost de acord să efectueze această operaţiune, în speranţa că cartilajul articular se va restabili. Sunt foarte recunoscător directorului acestui spital, prof. Mihai Ciocanu, care, dînd dovadă de un adevărat profesionalism, a reuşit să mă convingă că operaţia dată este inevitabilă. Acum, dupa operaţie sper saă scap de acele dureri, care ani la rînd mi-au otrăvit viaţa.

Îi sunt foarte recunoscător dlui dr. Victor Chetraru şi echipei sale care au făcut această operaţie cu succes, pentru atenţia şi îngrijirea care mi-au oferit-o. Vreau să spun că spitalul Medpark, dispune de toate condiţiile necesare pentru tratarea cu succes a pacienţilor (curăţenia exemplară, mobilierul confortabil).

Personalul medical este foarte atent, politicos şi profesionist în lucrul pe îl face. Astfel de asistente medicale şi medici grijulii, prietenoşi nu găseşti în oricare alt spital din oraş. Mîncarea pentru pacienţi este foarte gustoasă. Salonul oferă posibilitatea ca o rudă să ramînă alături pe întreaga perioadă a spitalizării. Spitalul este păstrat într-o curăţenie ideală şi ordine ireproşabilă. În ziua spitalizării, pacienţii şi membrii familiei, primesc toate indicaţiile necesare cu privire la utilizarea facilităţilor din salon. Mi-aş dori ca toate spitalele din oraş, să se apropie cît de puţin posibil de acest spital, din punct de vedere al atitudinii faţă de pacienţi, al modului de tratare şi îngrijire a bolnavilor, şi a dotării cu echipament.

2012