Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Ghereg Alexandru

Anul trecut am observat că am început să văd ca prin ceață. Acest lucru m-a îngrijorat mult și am decis să merg la un oftalmolog. Medicul a identificat că în cazul meu vorbim despre cataractă și este necesară o intervenție chirurgicală.

Despre spitalul Medpark cunosc din propria experiență. Am mai fost în calitate de pacient aici și știut bine cum se muncește în această instituție medicală. Fiind satisfăcut de serviciile medicale acordate mai devreme aici, fără ezitări sau dubii am spus că mă voi opera la Medpark.

Îi mulțumesc Domnului că am întâlnit-o pe doamna doctor Vera Chiriac. Are mâini de aur, iar atitudinea care o manifestă față de pacienți este una profesionistă și totodată foarte caldă.

Bucuria cea mai mare a fost în a doua zi după operație. Atunci am deschis ochii și am conștientizat că văd mult mai bine!

Vreau să mulțumesc fiecărui specialist în parte, celor care au avut grijă de mine. Aici simți că oamenii depun suflet în tot ce fac, începând chiar și cu cei care te întâlnesc la intrarea în spital.