Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Gîrjăv Galina‎

MULŢUMIM DOCTORE!
Recent externată din Secția de Chirurgie a spitalului “Medpark”, unde mi s-a efectuat o intervenție chirurgicală, în acest context, vreau să vă mulţumesc din tot sufletul, să vă aduc mulțumiri enorme Vouă Domnilor Neurochirurgi ADRIAN DANU şi ANDRONIC MIHAI. Un mare Mulţumesc şi mă închin în faţa D-ră pentru că în primul rând sunteţi nişte profesionişti excepţionali cu multă experienţă, ați făcut minune atunci cînd am fost în dificultate. Sunteţi nişte medici cu inimă mare, uşori la mână, luminaţi la minte şi buni la suflet, emanaţi speranţă şi încredere în ziua de mâine.

Am rămas satisfăcută de nivelul înalt ale serviciilor oferite, şi vreau să-mi exprim recunoştinţa întregului personal al Secţiei de Chirurgie organizat atât de bine munca întregii echipe de către Asistenta Superioară D.Vera Ursu. Le mulţumesc tuturor pentru că de-a lungul zilelor petrecute în spital am avut parte de cea mai sensibilă atitudine şi calităţi omeneşti din partea întregului personal. Este cea mai efectivă clinică din Republica Moldova, cu echipament de calitate şi tehnologii moderne. Să vă bucurați de nenumărate succese și realizări profesionale Domnii mei Doctori.

Să vă lumineze Dumnezeu calea și să faceţi minuni prin mîinile și mintea D-ră tuturor pacienţilor suferinzi din aceată ţărişoară. Vă mulțumim din suflet pentru timpul dumneavoastră, pentru nopţile nedormite şi pentru dăruirea de sine D-lor DANU şi MIHAI!
Cu drag, pacienta D-ră Galina Gîrjăv.