Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Anonim

Sunt o mămică și o soție tânără cu speranțe și vise frumoase pentru ziua de mâine, cu oameni iubitori și dragi alături de mine, doar că la moment trec printr-o încercare mai puțin plăcută a vieții. În urmă cu doi ani jumătate am fost diagnosticată oncologic și ne având altă soluție la noi în țară, am ales să fac tratamentul la o clinică din Turcia. Am fost și rămân foarte mulțumită de omenia și atitudinea personalului medical de acolo față de pacienți, dar cum toate drumurile până la urmă obosesc, am hotărât să mă informez mai mult despre ce oferă clinicile de acasă, astfel ajungând și la Medpark. Sincer vorbind, am pășit pragul clinicii cu teamă, ne-știind ce și unde mă așteaptă. Știam că voi discuta cu dna dr. Nadejda Corobcean, dar nici prin gând să-mi treacă, că de fapt va mai fi prezentă  și o altă dnă dr., Tatiana Mendeș, dar cel mai important ce nu știam e că mă așteptau două suflete minunate, două doamne înzestrate cu cele mai frumoase calități omenești, care știu să asculte, să dea sfaturi și să îndrume, care fac ca pacienții lor să privească mai îndrăzneț spre viitor. Chiar după prima vizită mi-am dat seama, că am avut norocul să întâlnesc cei mai buni medici, pregătiți și instruiți la cel mai înalt nivel.

Mergând mai departe, adică începând tratamentele, am fost plăcut surprinsă să întâlnesc o a treia persoană, la fel de înalt pregătită profesional. Este vorba despre asistenta medicală dna Olesea Motilică, care-mi este alături de la prima terapie și până în prezent și care cu foarte multă grijă și iscusință îmi efectuează toate procedurile.

Sunt încă foarte multe cuvinte de spus în adresa acestor doamne  minunate, dar eu o să zic așa, sunt o norocoasă  că le-am întâlnit și de fiecare dată mă întorc la clinică ca într-o  familie.

Vă mulțumesc nespus de mult că ați apărut în viața mea.