Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Pavel Bologan

Pentru prima dată m-am adresat la clinica Dumneavoastră la 28 august 2019, având o criză acută de sănătate. Atunci l-am cunoscut pe medicul urolog Botnari Vasile, un om de o cumsecădenie rară, care m-a consultat cu atenţie şi amabilitate. Mi-a explicat că problema mea de sănătate poate fi rezolvată printr-o intervenţie chirurgicală. Eu am insistat ca să încercăm cumva să rezolvăm problema medicamentos. Medicul m-a înţeles şi mi-a prescris tratamentul corespunzător, care m-a ajutat şi deaceea îi multumesc foarte mult. Numai că în martie 2020 problema a reapărut. La 01.04.2020 m-am adresat pe urgenţă la clinica Medpark, iarăşi la medicul urolog Botnari Vasile, iar pe 03 aprilie am fost internat în staţionar, unde mi s-a făcut intervenţia necesară. Aici, în staţionar, am fost tratat cred că mai bine ca în Europa: condiţii extraordinare, curăţenie exemplară, deservire la cel mai înalt nivel, atitudine amabilă şi binevoitoare din partea personalului medical, începând de la medici până la infermiere.
Vreau să aduc mulţumiri deosebite, în primul rând, medicului urolog VASILE BOTNARI, care m-a tratat cu o amabilitae aparte şi profesionalism, omenie, stimă şi respect, bunătate şi corectitudine în toate. Mulţumesc deasemenea medicului anesteziolog Mihai şi asistentelor care au participat împreună cu d-nul Botnari la intervenţia chirurgicală. Mulţumiri aparte aduc medicului Ala Slobozeanu care m-a sfătuit să mă adresez la clinica Medpark.
Datorită acestor Oameni, astăzi mă simt bine, problema mea de sănătate a fost rezolvată sper pentru totdeauna.
Deaceea, prin intermediul dumneavoastră, vreau să le mulţumesc din suflet pentru munca depusă, să le urez multă sănătate şi succese în munca lor nobilă. Sănătate tuturor.
Cu stimă şi respect, Pavel Bologan