Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Victor Popușoi

Dorim să aducem mulțumiri întregului colectiv de medici și asistenți profesioniști din departamentul Cardiochirurgie în frunte cu domnul Aureliu Bătrînac.

Recent am suferit o intervenție chirurgicală complicată la inimă ca rezultat al unui infarct miocardic acut suferit în 2018. Din cauza unei diagnoze mai complicate, am apelat pe parcursul unui an la multe clinici atît din țară, cît și din străinătate. Pînă am ajuns sa îl cunosc pe domnul Aureliu Bătrînac. Cînd ai probleme grave de sănătate esti extrem de vulnerabil și dezorientat, iar toate speranțele tale se leagă de o întîlnire norocoasă. Poți să întîlnești un doctor care să te repare fizic. Dar să întâlnești și un om bun, care să te facă bine psihic, sa-ti ridice moralul, să te încurajeze și care să te trateze cu respect, asta îți poate reda încrederea și speranța de viață, mai ales cînd ai o familie ce te așteaptă acasă.

Intervenția a durat mai mult de 5 ore și a fost realizată cu succes și profesionalism de domnii: Aureliu Bătrînac, Andrei Ureche, Eșanu Ion, Serghei Voitov. Medici de la Dumnezeu, cu un nivel înalt de profesionalism, devotament excepțional profesiei.

Deși a fost o încercare grea în viața mea, mă bucură faptul că în Republica Moldova există o clinică dotată la standarde internaționale și medici extraordinari, asistente grijulii, care după ce s-au instruit în străinătate, revin în țară și tratează pacienții cu mult profesionalism și omenie.

Vă mulțumesc tuturor, vă doresc mult succes în activitatea de zi cu zi și multă sănătate. Promit să urmez recomandările dvs si sa adopt un stil sănătos de viață.Sper să ne revedem, dar în alte circumstanțe.

Cu deosebită stimă și respect,

Victor Popușoi.