Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Sănătate fără hotare

Spitalul Internațional Medpark este alături de pacienții oncologici de la prima vizită și până la finalizarea cu succes a tratamentelor de orice complexitate. Pentru obținerea șanselor maxime de vindecare deplină este necesară o abordare multidisciplinară și integrată a pacientului cu cancer. Acum Medpark oferă mai mult decât metode diagnostice și tratamente inovative în cel mai dotat spital multidisciplinar din țară. Asistența echipei Medpark se extinde și peste hotare atunci când problemele de sănătate ale pacienților nu pot fi soluționate în Republica Moldova.

Acces la cele mai eficiente soluții de sănătate existente în lume

Prin programul “Sănătate fără hotare” pacienții oncologici beneficiază de expertiza medicilor locali și internaționali, precum și tehnologii de ultimă generație disponibile în țară sau peste hotare. Pentru realizarea proiectului colaborăm cu spitale internaționale de top, prima instituție selectată fiind „Anadolu Medical Center”, afiliat spitalului american de top John Hopkins – Centru de Excelență în Sănătate, care ocupă locul 4 la nivel global în topul spitalelor cu cea mai avansată tehnologie în radioterapia oncologică, medicina nucleară, transplantul de maduvă, chirurgia robotică etc.

Asistență medicală completă

Tratamentele pentru cancer sunt de lungă durată și pe lângă efectele asupra organismului, au un impact social și psihoemoțional puternic. De aceea, la Medpark punem accent pe comunicarea și colaborarea continuă cu pacientul. Asistența echipei noastre se bazează pe:

  • Asistență medicală – pentru stabilirea corectă a diagnosticului, confirmarea diagnosticului, elaborarea strategiei de tratament, elaborarea planului de tratament, asistență pe perioada tratamentului, monitorizarea pacientului până la recuperarea definitivă.
  • Asistență tehnică – pentru analizarea documentelor, pregătirea dosarului, traducerea actelor și expedierea lor către instituțiile medicale partenere, asistență în aranjarea deplasărilor atunci când sunt necesare și asistență pe toată durata aflării peste hotare (de la întâlnirea la aeroport, cazare, comunicare cu echipa medicală, servicii de traducere și asistență 24/7 pentru orice întrebări).

Avantajele serviciului „Sănătate fără hotare”:
  • abordare complexă începând de la diagnostic, stadializare, până la tratamentul celor mai complexe cazuri și monitorizare post-tratament;
  • colaborarea cu spitale de top la nivel mondial;
  • încredere și siguranță în calitatea serviciului prestat;
  • tratamente exclusiv conform ghidurilor și protocoalelor internaționale;
  • optimizarea timpului și costurilor pentru tratament;
  • acces rapid la cei mai buni specialiști;
  • acces la tehnologii și tratamente de ultimă generație;
  • asistență pe toată durata procesului de tratament.
Pentru detalii și programări contactează-ne la tel. 079 774 033.