Vă rugăm să activați dispozitivul în
modul portret
https://medpark.md
Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu

Anonim

Mesaj dedicat echipei cardiochirurgicale Medpark

„Fratele meu nu ar fi împlinit astăzi 50 de ani!

Numai datorită vouă, celor din echipa dlui prof. Batrînac, tuturor celor din serviciul de terapie intensivă, secția post-operatorie și reabilitare, astăzi pot să mă bucur de această vârstă frumoasă a unicului meu frate!

Am avut norocul să avem părinții până acum alături de noi, au și ei o vârstă cu unele probleme de sănatate, dar suferința pentru un copil bolnav este incomparabilă cu oricare altă durere, deci, vă mulțumesc și din numele lor!

Pentru noi, familiile și persoanele de cealaltă parte a baricadei, eforturile voastre, deciziile pe care le luați, acțiunile realizate sau nopțile nedormite sunt efemere! Noi vrem rezultate, și obligatoriu bune, chiar foarte bune…și chiar minuni…Și minunea s-a întâmplat! Ați făurit-o! Vă mulțumesc!

Vă mulțumesc pentru „reparație capitală” a cordului, pentru plamânii, ficatul, rinichii care au repornit tot cu ajutorul vostru, pentru mâinile care l-au îngrijit ca pe un prunc și pentru tot restul ce ați făcut pentru el! Și pentru răbdarea care o aveți cu nerăbdarea noastră!

Cu 50 de ani în urmă mama l-a adus pe lume!
Cu 50 de zile în urmă prof. Batrînac a zis: „Trebuie sa-l operez! Azi!”
Cu toată dragostea de soră îmi felicit fratele și-i doresc să trăiască frumos fiecare zi care i-a fost dăruită de acești oameni!

P.S. Vă rog sa împărtășiți aceste emoții cu toți colegii din spital și cu toți concetățenii de bună credință care vă vizitează pagina! Și o bucurie tot trebuie sa o împarți cu cineva! Vreau să audă multa lume”

Cu multă considerație, sora pacientului CM